Sisältöön

Tietoa koronavirukseen liittyen

Koronaviruksesta huolimatta partiokesäleiri Nimbus 2020 voidaan nykytiedon mukaan järjestää normaalisti. Tässä viestissä on lisätietoa itse leiristä sekä vanhempainillasta. Muistattehan, että leiri-ilmoittautuminen päättyy tiistaina 31.3.: http://kuksaan.fi/32926

Mistä on kyse?
Suomen viranomaiset suosittelevat välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 15.4. asti. Lisäksi partion maailmanjärjestö World Organization of the Scout Movement – WOSM on antanut vahvan suosituksen asettaa terveys ja turvallisuus etusijalle kaikessa partiotoiminnassa. Lue Suomen Partiolaisten tiedote täältä: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

Järjestetäänkö kesäleiri Nimbus?
THL:n ja Suomen Partiolaisten ohjeistusta noudattaen kesäleiri Nimbus järjestetään alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti 1.-8.7. Asetamme osallistujien terveyden ja turvallisuuden etusijalle kaikessa partiotoiminnassa.

Onko leirille turvallista osallistua?
Seuraamme THL:n ja Suomen Partiolaisten ohjeistusta asiassa. Nykytiedon mukaan kesällä on turvallista osallistua partiokesäleirille.

Onko osallistujan peruutusehtoihin tehty muutoksia?
Leirin peruutusehdoille ei ole tehty muutoksia. Ilmoittautuminen päättyy 31.3., johon mennessä voitte peruuttaa ilmoittautumisen maksutta. Tarpojat ja sitä vanhemmat voivat peruuttaa ilmoittautumisensa 31.5. mennessä, mikäli saavat kesätöitä leirin ajalle, tai eivät saa lomaa töistä (ns. kesätyötakuu).

Mitä tapahtuu, jos leiri perutaan myöhemmin keväällä THL:n ja Suomen Partiolaisten toimesta?
Leirin peruuntuessa pyrimme palauttamaan osallistumismaksut osallistujille. Teemme hankintoja jo ennen leiriä, ja pyrimme lykkäämään niitä mahdollisimman myöhäiseen ajankohtaan. Tästä syystä leirimaksu voidaan mahdollisesti palauttaa vain osittain.

Järjestetäänkö Nimbuksen vanhempainilta perjantaina 27.3. klo 18-19?
Järjestämme Nimbuksen vanhempainillan etänä. Laitamme vielä maaliskuun loppupuolella sähköpostitse linkin, jonka kautta voitte seurata leirinjohtajan esitystä leiriin liittyen, sekä kysyä omia kysymyksiänne. Vanhempainillan nauhoite tallennetaan nettiin nähtäväksi ainakin kevään ajaksi.

Kuinka voin ilmoittautua Nimbukselle?
Ilmoittautuminen on käynnissä 31.3. asti: http://kuksaan.fi/32926

Terveisin,
Jussi Tiihonen
Leirinjohtaja
[email protected]

Kirjoittanut Tarmo Asikainen · 15.03.2020

Länsi-Helsingin lippukuntien kesäleiri Nimbus on 1.7.-8.7.2020. · Kirjaudu sisään
Instagram
© Länsi-Helsingin alueen lippukunnat 2020